Om oss

 

Randi og Trondy deler flere lidenskaper sammen – men en felles lidenskap er større en andre – der vi har et felles ønske om å oppleve hele Europa fra sykkelsetet.

Vi har tilsammen tre voksne barn som er flyttet for seg selv – slik at vi har stått helt fritt for å velge ferie de siste årene. Dette har resultert i noen tidligere sykkelferier uten å ha et fast mål – noe vi følte var helt rett for oss. I de siste årene har det derimot blitt definert et stort mål med sykkelturene.

Det er nå satt et felles mål med sykkelturene, som vi skal gjennomføre før vi gir oss med sykling som ferieinnhold. Vårt felles mål er å sykle fra Bodø til Venezia i Italia – ved å følge kysten rundt hele Europa. Det er dermed en mening med de årlige turene som vi planlegger.

Ingen av oss er sykkelfanatikere med fantomdress på to hjul, men vi er helt normale folk som ønsker en litt annerledes ferie med litt mosjon. Vi har mulig en fordel med at vi begge er sortbelte i Taekwon-do og har vært aktive utøvere og instruktør i flere i år innen kampsporten. Trondy har også vært tidligere landslangsutøver og hovedinstruktør i Salten Taekwon-do klubb i Bodø. Begge trener til daglig på Balansen i Bodø, og Randi er svært aktiv på fjellturer.

Det fantastiske med disse sykkelturene – er at vi får sett hver eneste liten krok og hver avsides plass på hele kysten av Europa – og at det er en ny plass hver eneste dag.

 
Randi er selveste sykkelfruen og er ei ekte Bodø jente – riktignok født i Oslo – men har vokst opp og bodd i Bodø i nesten hele sitt liv. Hun er utdannet sykepleier og har jobbet i helsevesenet i mange år. I dag jobber hun som enhetsleder ved Helse Nord. Hun trener regelmessig på Balansen og har i tillegg bakgrunn fra Taekwon-Do – der hun har trent i over 10 år og har sort belte I Dan. Randi sin lidenskap for sykling har kommet i de senere årene, som nå er blitt et nødvendig gode i hverdagen sommerstid. Randi er ei livlig jente som er engasjert på flere hold, og er godt likt hos venner og kjente. Hun er aktiv i skogs og fjellturer – og har vært på de fleste fjelltoppene rundt Bodø.

Trond Yngve har fått sitt nickname «Trondy» fra tidlige barndomsår. Alle som kjenner Trondy, vet at han er en engasjert og entusiastisk person med mange baller i luften. Han jobber til daglig som systemingeniør på iTet AS, og er således en digital herremann. Hans lidenskap for trening startet tidlig i 20 årene, første med vektløfting så med Taekwon-Do. Han har holdt på i 20 år med Taekwon-Do på et nasjonalt høyt nivå, og har vært hovedinstruktør for klubber i Bodø i mange år. Han har også vært så heldig å få være med på landslaget i Taekwon-Do, med deltakelse i EM 2008 i Italia og VM 2009 i Argentina. Trondy har sort belte III Dan og er norgesmester fra i 2008.

Sammen med sin kone Randi har de bygget hytte på Sandhornøy – litt sør for Bodø by. Her stortrives de når de har fri og planlegger som regel neste års sykkeltur her. Etter at vi sluttet med Taekwon-Do har sykling blitt en annen lidenskap, og sammen har vi levd ut drømmen med å sykle Europa rundt.