Noe så ikonisk rart – Sykkelfruen er snart klar for ny tur!!!

I år også – for tiende året på rad – blir syklene klargjort for en ny eventyrlig tur på en av Tour De Venezia sine etapper.

Årets etappe går fra Hirtshals i Danmark, gjennom Hamburg i Tyskland – for så å ende opp i Amsterdam i Nederland. Kun tre land i år med andre ord.

Denne gang går turen fra Bodø fredag den 1.juni, med tog ned til Kristiansand og danskebåten over sundet til Hirtshals.

Deretter er det bare å trå i vei langs vest kysten av Danmark ned til grensen av Tyskland. Deretter dreies det innover litt mot Hamburg – før kursen settes ut mot vest kysten igjen med Nederland i sikte.

Sykkelherren er i full sving med full service av syklene. De må være i sharp stand til turen. Nye dekk, nye bremser, justering gear, wireskifte, smørring er bare noen av sjekkpunktene.

Med andre ord er det full fart i sykkelgarasjen – og sykkelfruen er klar som egget for ny tur.

Det er litt annet med sykkelherren – sies det.

Prosjektet Tour de Venezia er som sagt inne i sitt 10’ende år – og ender opp i Amsterdam der vi startet hele showet for 10 år siden.

Når denne etappen er fullført har vi syklet hele strekningen fra Bodø til Malaga i Spania.

Da er det bare tre etapper igjen til vi er fremme i Venezia i Italia, noe Sykkelherren vil komme til å sette stor pris på.

Nå er det bare å smøre i vei for årets etappe, og trene opp baken for nye 120 mil på sykkelsetet. Liten tid igjen – kun minutter.

Gjerne følg med oss videre her når turen starter i juni – det setter vi stor pris på.

Husk å følge oss på vår Facebook side “sykkelfruen” – og husk at “sykkelherren” også er født på Facebook. Det er der de ekte sykkel historiene blir fortalt.

Så – like og del oss – så er du med hele veien.


Kommentarer

kommentarer