Da er sykkelfruen bra klar til tur – og det er bare timer til flyet går. Alt av utstyr er pakket ned og syklene er kjørt til flyplassen allerede. Vi bruker å kjøre syklene til flyplassen dagen før, der vi låser dem inn hos Securitas – slik at de er på plass når vi drar til flyplassen om morgenen.

Flyet går kl 07.00 i morgen tidlig visstnok – trodde var syv på kvelden – slik at det blir tidlig opp i morgen tidlig. 

Vi ankommer Bordeaux i morgen rundt kl 15 – til sommer og sol med 24 grader i Bordeaux. Det er helt perfekt for oss at det ikke er for varmt – vi trenger litt tid på å avklimatisere oss før vi starter ut på årets etappe.  Det er meldt atskillige varmere ut i neste uke – så det blir nok litt kjør etterhvert på sykkelsetet.

Syklene er blitt delvis demonterte og pakket skikkelig inn i plast og litt papp. Det er et must ut fra at vi må sikre at det ikke blir noe ødelagt under flyturen. 

Tror både sykler og bagasje bruker å få litt røff behandling underveis – og er det noe som blir ødelagt på flyturen – er det krise for turen. Uten sykler eller defekt utstyr blir hele turen ødelagt – og det er vanskelig å skaffe deler på direkten.

Da gjenstår det bare å klare å våkne opp rundt kl 05 i morgen.

Det gledes…. 


Kommentarer

kommentarer