Det er natt da vi endelig ankommet Malaga, etter 7 timer venting i SAS loungen på Gardermoen og 4 timer i urolig luft nedover Spania.

Kl 00.50 on time på minuttet lander vi i Malaga. Tre kvarter etter kommer bagasjen. Spesialbagasje kommer alltid sist ut, slik er et bare.

Etter å kunne trekke et lettelsens sukk – da det ser ut som om ikke bare syklene, men også byen og flyplassen er intakt etter gårdagens uvær og flom.

Værste uvær og nedbørsrekord fra i 1917 – 102 år – ble nemlig slått bare to dager før vi kom nedover.

Litt flaks kan en si – men vi vet ikke ennå om vi kommer oss videre, fordi det skal være store ødeleggelser rundt om her i distriktet.

Det skal vi finne ut når vi våkner i morgen.

Sykkelherren i kjent positur

Sykkelherren har som vanlig hovedansvaret og å sette sammen de demonterte syklene. En oppgave han utfører med liv og lyst – ikke i følge han selv – men ut fra bildene.

Starten på et eventyr måtte jo starte med en punktering – inne på flyplassen. Snakk om timing – men en morken slange – som er helt ny – smalt som et pistolskudd inne når første dekk ble pumpet opp.

Da var det bare å finne frem verktøyet å skifte slange midt på natta. Det værste av alt er at vi skiftet til nye slanger på alle 4 hjulene – kjøpt på samme plass – samme type og så videre.

Blir vel å gå smell i smell de første dagene. Men slapp av – vi har 4 nye med oss – også kjøpt på samme plass. Helmaks.

Ved en test av syklene etter sammenskruving, kunne vi konstatere at et av fordekkene hadde fått seg en smell. Felgen var skjevt.

Farsken – men litt Reodor Felgen retting, kan vi sykle med det til å begynne med i hvertfall.

Uskadd sykkel, tusen takk SAS

Vi har gjort et strategisk hotellvalg, der vi har booket hotell første natta i Malaga. På selveste flyplass hotellet.

Vi ruller inn på Holliday Inn 500 m fra flyplassen kl 03.30. Skal bli deilig å køye. En sen frokost kl 10.30 skal utnyttes maksimalt.

Da var sykkelen plassert på rommet vårt – og vi er krøllet ut på en etterlengtet seng midt på natta – det er nesten morgen når vi var ferdig utpakket og ankommet hotellet.

I morgen starter første kapittel, på årets mest spennende eventyr for oss.

Dette blir gøy.

Heldigvis ledig på herberget


Kommentarer

kommentarer