Om oss

Helt kort om Randi og Trondy

Vi er et par fra Bodø, som deler en felles lidenskap med ønske om å oppleve hele Europa fra sykkelsetet.

Randi er -71 modell og jobber som enhetsleder på Nordlandssykehuset. Trond Yngve – med nickname “Trondy” – er -67 modell og jobber som systemingeniør på iTet AS i Bodø.

Vi har tre barn som alle er voksne og flyttet ut – slik at vi har stått helt fritt for å velge ferie de siste årene. Dette har resultert i noen tidligere sykkelferier uten å ha et fast mål – noe vi følte var helt rett for oss.

Vi er ikke noen sykkelfanatikere med fantomdress på to hjul, men helt normale folk som ønsker en litt annerledes ferie med litt mosjon. Vi har mulig en fordel med at vi begge er sortbelte i Taekwon-do og har vært aktive utøvere og instruktør i flere i år innen kampsporten. Trondy har også vært tidligere landslangsutøver og hovedinstruktør i Salten Taekwon-do klubb i Bodø. Begge trener til daglig på Balansen i Bodø, og Randi er aktiv på fjellturer.

Det er nå satt et mål med sykkelturene, som vi skal gjennomføre før vi gir oss med sykling som ferieinnhold.  Det er dermed en mening med de årlige turene som vi planlegger. Målet er å sykle fra Bodø til Venezia i Italia – ved å følge kysten rundt hele Europa.

Det fantastiske med disse sykkelturene – er at vi får sett hver eneste liten krok og hver avsides plass på hele kysten av Europa – og at det er en ny plass hver eneste dag.